Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mini sportinterjúk(Horváth Laura,Hawkins Abigél,Moser Boglárka)

2020.04.21

Mini interjúk:

Milyen sportot választottál, és mik a tapasztalataid, élményeid?

Horváth Laura 8.B - Tánc

Három éve kezdtem el táncolni egy soproni táncstúdióban. Egy barátnőm mesélt róla nekem, és mivel pont akkor fejeztem be egy másik sportot, elmentem egy edzésre, hogy megnézzem, milyen. Egyébként is régóta szerettem volna kipróbálni, és végre meg is tettem. A legfőbb oka a tánc iránti szeretetemnek a csapatmunka élménye. Nagyon jó érzés látni a végeredményt, amiért annyit dolgoztunk. A sima gyakorlást is élvezem, főleg, ha olyan emberekkel vagyok, akiket kedvelek, és akikkel jól érzem magam.

 

Hawkins Abigél 8.B - Kosárlabda 

Elsőben és másodikban kosaraztam, aztán abbahagytam, mert nem volt jó az edző. Ötödik év vége óta kosarazok folyamatosan, és az osztályfőnököm mondta, hogy próbáljam ki, mert nagyon kosaras mozgásom van. Úgy állok hozzá, hogy mindig szeretnék egy fokkal jobb lenni, mint korábban. Megpróbálom kijavítani, ami hibát az edző talál. Szeretem, mert csapatsport, és lehet a másikra számítani. Sokkal fegyelmezettebbé is tesz.

 

Moser Boglárka 8.B - Atlétika

2014-ben kezdtem el, egy futóverseny után fedeztem fel. Szeretem, mert versenyeken mindig újabb barátokat szerzek, és a nap fáradalmait edzésen ki tudom mozogni.

 

Szabó Kamilla (8.B)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.